A+ A-
Ρεπορτάζ Υγείας
05-06-2015 / 16:40

Η ηγεσία του υπ. Υγείας το ΣΚ στην Κρήτη - Στην Θεσ/νίκη Δευτέρα και Τρίτη ο υπουργός

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ...Κρητικός Ανδρέας Ξανθός συνοδεύει τον άμεσο συνεργάτη του, υπουργό Υγείας, Παναγιώτη Κουρουμπλή σε επίσημη επίσκεψη στην Κρήτη.

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Αύριο Σάββατο και μεθαύριο Κυριακή, ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο αναπληρωτής υπουργός, Ανδρέας Ξανθός θα επισκεφθούν την Κρήτη, ενώ την Δευτέρα και την Τρίτη ο υπουργός θα επισκεφθεί την Θεσσαλονίκη, όπου θα παραγματοποιήσει συναντήσεις με υγειονομικούς φορείς της περιοχής
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα των επισκέψεων και συναντήσεων έχει ως εξής: 
 
Σάββατο 6/6/2015 
-12:00 - Συνάντηση εργασίας, παρουσία του Υπουργού και του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας στα γραφεία της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης. Αντικείμενο της συνάντησης εργασίας αποτελεί η ανάπτυξη του δικτύου Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην περιοχή του Δήμου Ηρακλείου -Μαλεβιζίου και η παρουσίαση της προόδου του σχετικού σχεδίου στους αντίστοιχους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Περιφέρεια Κρήτης, Δήμο Ηρακλείου, Δήμο Μαλεβιζίου). 
-19:00 -  Ο Υπουργός Υγείας θα παρευρεθεί στα εγκαίνια του Μουσείου Χριστιανικής Τέχνης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής  Κρήτης «Αγία Αικατερίνη Σιναϊτών».
 
Κυριακή 7/6/2015 
-10:30 - Ο Υπουργός Υγείας  θα παρευρεθεί στον Εορτασμό της Επετείου της κήρυξης της «επανάστασης του 1821 στην Κρήτη», στον Ιερό Ναό Παναγίας Θυμιανής Σφακίων.
-12:00 - Εγκαίνια του νέου Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Χώρας Σφακίων από τον Υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού, της Διοίκησης της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, του Περιφερειάρχη Κρήτης, του Δήμου Σφακίων και φορέων της περιοχής.
-18:00 - Ο  Υπουργός Υγείας, συνοδευόμενος από την Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, θα επισκεφθεί το Αννουσάκειο Θεραπευτήριο της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου & Σελίνου στο Καστέλι Χανίων.
 
Δευτέρα 8/6/2015 
9:30  –   Επίσκεψη στο Γ.Ν. ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ, παρουσία των Διοικητών της 3ης και 4ης Υ.Π.Ε. κ.κ Γ. Κίρκου και Σ. Πλωμαρίτη.  Θα ακολουθήσει ευρεία σύσκεψη με την διοίκηση του Νοσοκομείου, τους διευθυντές των κλινικών, τη νοσοκομειακή και επιστημονική επιτροπή, εκπρόσωπους εργαζομένων, συλλόγους και φορείς ασθενών. 
13.00 - Επίσκεψη στο Γ.Ν. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ όπου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της Μονάδας Συμπαραγωγής Ηλεκτρικής –Θερμικής Ενέργειας  Υψηλής Απόδοσης (ΣΗΘΥΑ). 
19.00- Θα κηρύξει την έναρξη του Ιατρικού Συνεδρίου Ενόπλων Δυνάμεων, στη Λέσχη Αξιωματικών Θεσ/κης.  
 
Τρίτη 9/6/2015 
9.30 - Επίσκεψη στο Γ.Ν. «Γ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» παρουσία των Διοικητών της 3ης και 4ης Υ.Π.Ε. κ.κ Γ. Κίρκου και Σ. Πλωμαρίτη, συνάντηση με τη διοίκηση του Νοσοκομείου, εκπροσώπους εργαζομένων και συλλόγους ασθενών.

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ || ΚΡΗΤΗ || ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ || ΑΝΔΡΕΑΣ ΞΑΝΘΟΣ ||

Διαβάστε επίσης

Πήρε ΦΕΚ ο διορισμός γενικών γιατρών σε νησιά Αιγαίου και Κρήτη

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για τον διορισμό 51 γενικών γιατρών σε Κέντρα Υγείας- ΠΕ.ΔΥ. στην νησιωτική χώρα. Την επόμενη εβδομάδα αναμένονται νέοι...

Κρητική και "ιατρική" υπόθεση το υπουργείο Υγείας: Α. Ξανθός υπουργός, Π. Πολάκης αναπληρωτής

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα χθες βράδυ ανακοινώθηκε από την κ. Όλγα Γεροβασίλη η σύνθεση της νέας κυβέρνησης. Με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή να...

Θεσσαλονίκη: Ανασφάλιστοι νεφροπαθείς χάνουν την ζωή τους και νοσοκομεία έχουν άνιση μεταχείριση

Τα προβλήματα των υγειονομικών μονάδων αλλά και των βαριά πασχόντων της βορείου Ελλάδος "εισπράττει" από χθες ο υπουργός Υγείας,...

Νομοσχέδιο αλλάζει το "σκηνικό" για τα καινοτόμα και τα ΦΥΚ και στηρίζει το ελληνικό φάρμακο

 «Φάρμακο για όλους» προωθεί ο υπουργός Υγείας,  Παναγιώτης Κουρουμπλής στο νομοσχέδιο για την φαρμακευτική πολιτική, το οποίο...

Μοιράζονται οι αρμοδιότητες στην Αριστοτέλους...

Κατά βάση συγκεντρωτισμός χαρακτηρίζει το χαρτοφυλάκιο του υπουργού Υγείας τόσο στην προηγούμενη, 7μηνη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, όσο και στην παρούσα......